Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de leche entera
- 50 g de harina de repostería
- 2 huevos
- 2 yemas
- 1 cucharada de azúcar de vainilla casero
- 70 g de azúcar
- Wartości odżywcze
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 4509 kJ / 1079 kcal
- Białko
- 38.99 g
- Węglowodany
- 139.89 g
- Tłuszcz
- 40.34 g
- Błonnik
- 1.75 g
Alternatywne przepisy
Masa choux
2h
Bizcocho genovés
1u. 50min
Flan
5h
Buñuelos de viento
1h
Tarta San Marcos
4h
Milhojas con crema pastelera y nata
1h
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2h 35min
Almíbar básico
10min
Profiteroles
2h
Cobertura de chocolate negro con mantequilla
10min
Brazo de gitano
3 Std.
Nata montada
10min