Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 克 紅豆 ,洗淨,瀝乾
- 1 片 茯苓 (約10克),剝成片狀(約2公分),洗淨,瀝乾
- 1500 克 水 ,多備些浸泡用
- 70 克 二砂糖
- Wartości odżywcze
- na 6 人份
- Kalorie
- 3318.3 kJ / 793.1 kcal
- Białko
- 31.5 g
- Węglowodany
- 169.8 g
- Tłuszcz
- 0.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.1 g
- Błonnik
- 35.8 g
- Sód
- 3.6 mg