茯苓紅豆湯

茯苓紅豆湯

3.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
6 人份

Składniki

  • 紅豆 ,洗淨,瀝乾
    150 克
  • 茯苓 (約10克),剝成片狀(約2公分),洗淨,瀝乾
    1 片
  • ,多備些浸泡用
    1500 克
  • 二砂糖
    70 克

Wartości odżywcze na 6 人份

Kalorie 793.1 kcal / 3318.3 kJ
Białko 31.5 g
Tłuszcz 0.9 g
Węglowodany 169.8 g
Błonnik 35.8 g
Tłuszcz nasycony 4.1 g
Sód 3.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...