
Urządzenia i Akcesoria
茯苓紅豆湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
6 人份
Składniki
-
紅豆 ,洗淨,瀝乾150 克
-
茯苓 (約10克),剝成片狀(約2公分),洗淨,瀝乾1 片
-
水 ,多備些浸泡用1500 克
-
二砂糖70 克
Wartości odżywcze na 6 人份
Kalorie
793.1 kcal /
3318.3 kJ
Białko
31.5 g
Tłuszcz
0.9 g
Węglowodany
169.8 g
Błonnik
35.8 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Sód
3.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

產後補給站
74 Przepisy
Tajwan
Tajwan