Pizza carbonara

Pizza carbonara

4.7 459 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
8 raciones

Składniki

  • de agua
    190 g
  • de levadura prensada fresca
    10 g
  • de harina de fuerza
    250 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de champiñones frescos laminados
    300 g
  • de aceite de oliva
    50 g
  • de cebolla en juliana
    200 g
  • de nata (35% de grasa)
    200 g
  • de pimienta negra molida
    2 - 3 pellizcos
  • de dados de beicon ahumado
    150 - 200 g
  • de queso rallado
    100 - 150 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 431 kcal / 1805 kJ
Białko 12.7 g
Tłuszcz 30.2 g
Węglowodany 28 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 12.7 g
Sód 550.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...