Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de vino blanco
- 100 - 120 g de queso azul en trozos
- 200 g de nata
- 1 pellizco de pimienta molida
- Wartości odżywcze
- na 350 g
- Kalorie
- 3282 kJ / 785 kcal
- Białko
- 24.9 g
- Węglowodany
- 6.8 g
- Tłuszcz
- 73.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 46.9 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 1515 mg
Alternatywne przepisy
Salsa de champiñones y vino blanco (Espesar)
30 min
Salsa a la pimienta
20 min
Huevos de codorniz Villaroy
3h
Tagliatelle con salsa de queso y espárragos
2 Std. 45 Min
Bacalao con salsa de roquefort
25 min
Risotto con setas a la cerveza
40 Min
Salsa aurora (Espesar)
15min
Salsa de queso cheddar
10 min
Croquetas de gorgonzola y nata con salsa de cereza
9 Std. 10 Min
Ensalada de endibias, palmitos y salsa roquefort
45 min
Patatas con salsa de cabrales
50min
Salsa brava
10 min