Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de vino blanco
- 100 - 120 g de queso azul en trozos
- 200 g de nata
- 1 pellizco de pimienta molida
- Wartości odżywcze
- na 350 g
- Kalorie
- 3282 kJ / 785 kcal
- Białko
- 24.9 g
- Węglowodany
- 6.8 g
- Tłuszcz
- 73.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 46.9 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 1515 mg
Alternatywne przepisy
Salsa de queso de cabra
5min
Salsa a la pimienta
20min
Salsa Chorón (Espesar)
20min
Bacalao con salsa de roquefort
25min
Champiñones empanados con salsa de cabrales
30 Min
Patatas con salsa de cabrales
50 Min
Salsa holandesa de pimiento y pimentón (Espesar)
15min
Ensalada de endibias, palmitos y salsa roquefort
45 Min
Farfalle con gorgonzola y pera
25min
Salsa de queso cheddar
10min
Risotto cuatro quesos
25min
Salsa de champiñones y vino blanco (Espesar)
30 Min