Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- Manteiga q.b. p/ untar
- 400 g amêndoa s/ pele
- 300 g açúcar
- 7 ovos
- Açúcar em pó q.b. p/ polvilhar
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 2092.8 kJ / 500.2 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 47.2 g
- Tłuszcz
- 30.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.3 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 69.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Serradura de chocolate
3h 20min
Gelado de cookies
9h
"Rosbife" de ganso de vitela com puré de batata, tomate-seco e molho de vinho tinto
10 Std.
Farófias de morango com creme de hortelã
25min
Cuscuz de couve-flor e curgete espiralizada com molho de amendoim
30min
Cocktail sem álcool de limão e tomilho
Brak ocen
Quadrados de gelado de iogurte e morangos - TM6
6 Std. 10 Min
Gelado de pera com praliné
20min
Limoncello
48h
Cestos de batata com ovos e bacon
40min
Piza com rebordo recheado
2h 30min
Bolachas de Páscoa
1u.