Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 克 水
- 200 克 新鲜牛肝菌菇 ,一起二或一切四
- 1 小撮 盐
- 20 克 无盐黄油
- 1 瓣 蒜头
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 391.5 kJ / 93.5 kcal
- Białko
- 3.2 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 8.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.2 g
- Sód
- 6 mg