草莓冰淇淋

草莓冰淇淋

4.9 24 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 10 godz. 20 min
600 克

Składniki

  • 新鮮草莓 ,洗淨、去蒂頭,切塊
    300 克
  • 鮮奶油 (脂肪含量約30-40%) ,(使用前放入冰箱冷凍約30分鐘)
    300 克
  • 蜂蜜
    1 茶匙
  • 冰糖粉
    50 克

Wartości odżywcze na 600 克

Kalorie 1353 kcal / 5565.5 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 117.9 g
Węglowodany 86 g
Błonnik 5.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...