草莓冰淇淋
TM5 TM6

草莓冰淇淋

4.9 (24 oceny)

Składniki

  • 300 克 新鮮草莓 ,洗淨、去蒂頭,切塊
  • 300 克 鮮奶油 (含脂量約30-40%) (使用前放入冰箱冷凍約30分鐘)
  • 1 茶匙 蜂蜜
  • 50 克 冰糖粉

Wartości odżywcze
na 600 克
Kalorie
5565.5 kJ / 1353 kcal
Białko
9 g
Węglowodany
86 g
Tłuszcz
117.9 g
Błonnik
5.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy