![Schweinefleischstreifen anbraten Schweinefleischstreifen anbraten](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d6463e61-d40e-4a1f-89cf-31225bc8bb9b/Derivates/af242004-d3bc-48c0-8f63-fe1c8f714e98.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g Öl
-
1
Knoblauchzehe
lub 20 g Zwiebel, in Spalten - 250 g Schweinefleisch, sehnenfrei, in Streifen (1 cm x 3-4 cm), trocken getupft
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1743 kJ / 417 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 37 g
- Tłuszcz nasycony
- 11 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 70 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hähnchenfleischwürfel anbraten
15min
Zwiebeln und Speckwürfel anbraten
15min
Putenfleischstreifen anbraten
15min
Schweinefleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15min
Rindfleischstreifen, Paprika und Zwiebeln anbraten
25 min
Putenfleischwürfel anbraten
15min
Pilze und Speckwürfel anbraten
20 min
Hähnchenfleischstreifen anbraten
15min
Schweinebauch anbraten
15min
Rindfleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15min
Rindfleischstreifen anbraten
15min
Schweinefleischwürfel anbraten
15min