Schweinefleischstreifen anbraten
TM6

Schweinefleischstreifen anbraten

3.7 (19 ocen)

Składniki

  • 20 g Öl
  • 1 Knoblauchzehe
    lub 20 g Zwiebel, in Spalten
  • 250 g Schweinefleisch, sehnenfrei, in Streifen (1 cm x 3-4 cm), trocken getupft

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
1743 kJ / 417 kcal
Białko
21 g
Węglowodany
1 g
Tłuszcz
37 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Błonnik
0.1 g
Sód
70 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy