Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g Öl
lub 20 g Olivenöl - 70 g Zwiebeln, halbiert, in Scheiben (0,5 cm)
- 250 g Schweinefleisch, in Stücken, sehnenfrei (vorzugsweise von der Keule, siehe Tipp), in Streifen (1 x 3-4 cm), trocken getupft
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 975 kJ / 233 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rindfleischstreifen anbraten
15min
Zwiebeln und Chili anbraten
20min
Rindfleischstreifen, Paprika und Zwiebeln anbraten
25min
Paprika und Zwiebeln anbraten
25min
Hähnchenfleischstreifen anbraten
15min
Zwiebeln und Speckwürfel anbraten
15min
Rindfleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15min
Suppengemüse anbraten
25min
Pilze und Speckwürfel anbraten
20min
Schweinefleischstreifen anbraten
15min
Schweinefleischwürfel anbraten
15min
Hähnchenfleischwürfel anbraten
15min