Patê de fígado

4.8 19 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
900 g

Składniki

  • cebola
    150 g
  • manteiga
    250 g
  • fígado de peru frango ou pato
    500 g
  • sal
    1 c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
  • vinho do Porto
    3 c. sopa de
  • whisky
    2 c. sopa de
  • cravinho
    1
  • folhas de alecrim
    1 c. sopa de

Wartości odżywcze na 100 grama

Kalorie 289 kcal / 1208 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 1 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...