
Urządzenia i Akcesoria
Risoto de legumes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 doses
Składniki
-
queijo parmesão50 g
-
cebola cortada em pedaços150 g
-
dentes de alho2
-
azeite20 g
-
mistura de legumes (cenoura, alho-francês, aipo) cortados às rodelas150 g
-
cogumelos frescos laminados150 g
-
presunto cortado em pedaços100 g
-
água900 g
-
vinho branco20 g
-
arroz p/ risoto300 g
-
caldo de legumes caseiro1 c. chá de
-
manteiga40 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
340 kcal /
0 kJ
Białko
12 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

30.Trinta.30
90 Przepisów
Portugalia
Portugalia