Panacota com coulis de morango
TM6 TM5 TM31

Panacota com coulis de morango

4.9 (141 ocen)

Składniki

Panacota

  • 4 folhas de gelatina neutra
  • Água q.b. p/ hidratar
  • 150 g leite
  • ½ vagem de baunilha
  • 1 pau de canela
  • 300 g natas
  • 100 g açúcar

Coulis de morango

  • 150 g morangos frescos
  • 75 g vinho tinto
  • 25 g vinagre balsâmico
  • 75 g açúcar

Wartości odżywcze
na 1 dose
Kalorie
1381.8 kJ / 330.3 kcal
Białko
3.3 g
Węglowodany
35.2 g
Tłuszcz
19.4 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Błonnik
0.7 g
Sód
36.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy