Panacota com coulis de morango

Panacota com coulis de morango

4.9 157 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 6 godz. 25 min
6 doses

Składniki

Panacota
  • folhas de gelatina neutra
    4
  • Água q.b. p/ hidratar
  • leite
    150 g
  • vagem de baunilha
    ½
  • pau de canela
    1
  • natas
    300 g
  • açúcar
    100 g
Coulis de morango
  • morangos frescos
    150 g
  • vinho tinto
    75 g
  • vinagre balsâmico
    25 g
  • açúcar
    75 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 330.3 kcal / 1381.8 kJ
Białko 3.3 g
Tłuszcz 19.4 g
Węglowodany 35.2 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 12 g
Sód 36.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...