
Urządzenia i Akcesoria
Panacota com coulis de morango
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 6 godz. 25 min
6 doses
Składniki
Panacota
-
folhas de gelatina neutra4
-
Água q.b. p/ hidratar
-
leite150 g
-
vagem de baunilha½
-
pau de canela1
-
natas300 g
-
açúcar100 g
Coulis de morango
-
morangos frescos150 g
-
vinho tinto75 g
-
vinagre balsâmico25 g
-
açúcar75 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
330.3 kcal /
1381.8 kJ
Białko
3.3 g
Tłuszcz
19.4 g
Węglowodany
35.2 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Sód
36.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

30.Trinta.30
90 Przepisów
Portugalia
Portugalia