Urządzenia i Akcesoria
Panacota com coulis de morango
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 6 godz. 25 min
6 doses
Składniki
Panacota
-
folhas de gelatina neutra4
-
Água q.b. p/ hidratar
-
leite150 g
-
vagem de baunilha½
-
pau de canela1
-
natas300 g
-
açúcar100 g
Coulis de morango
-
morangos frescos150 g
-
vinho tinto75 g
-
vinagre balsâmico25 g
-
açúcar75 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
36.4 mg
Białko
3.3 g
Kalorie
1381.8 kJ /
330.3 kcal
Tłuszcz
19.4 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
35.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
30.Trinta.30
90 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Pavlova de framboesa
5h 30min
Pavlova de frutos tropicais
2h 15min
Panacota de cereja
3h 30min
Panacota de framboesa com molho de laranja
4h 35min
Cheesecake
4h 30min
Panacota de cereja
3h
Panacota de figo
4h 10min
Panacota de maracujá
5h 10min
Panacotas de iogurte grego
3h
Panacota light com morangos
3h
Grinalda de pavlova com coulis de framboesa, figo e romã
6h
Crème brulée com especiarias
1h