Urządzenia i Akcesoria
Pão saloio
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
700 g
Składniki
-
água300 g
-
2 c. chá de fermento de padeiro seco, (8 g)fermento de padeiro fresco20 g
-
farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar500 g
-
sal1 c. chá de
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
336.8 mg
Białko
9.7 g
Kalorie
1117.7 kJ /
267.1 kcal
Tłuszcz
1.4 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ABC Da Bimby®
175 Przepisów
Portugalia
Portugalia