Urządzenia i Akcesoria
Verduras pochadas para guisos o sopas
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
400 g
Składniki
-
20 g de aceite de oliva
-
170 g de cebolla roja, en octavos170 g de cebolla en octavos
-
130 - 150 g de zanahorias en rodajas de 1-2 cm
-
70 - 90 g de apio en rodajas de 0.5-1 cm
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 400 g
Sód
171 mg
Białko
4 g
Kalorie
1213 kJ /
290 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
9.6 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pimientos dorados (400 g) en tiras
25 min
Beicon y cebolla pochados
15 min
Cebolla y pimientos dorados
25 min
Pimientos dorados (200 g) en tiras
20 min
Bastones de zanahoria dorados (400 g)
20 min
Bastones de zanahoria dorados (200 g)
15 min
Puerros pochados (200 g)
20 min
Cebolla y ajo dorados (200 g)
15 min
Cebolla y ajo pochados (200 g)
15 min
Cebolla dorada (200 g)
20 min
Cebolla pochada (300 g)
15 min
Cebolla pochada (200 g)
15 min