Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de aceite de oliva
-
170
g de cebolla en octavos
lub 170 g de cebolla roja en octavos - 130 - 150 g de zanahorias en rodajas de 1-2 cm
- 70 - 90 g de apio en rodajas de 0.5-1 cm
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1213 kJ / 290 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 9.6 g
- Sód
- 171 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cebolla dorada (200-300 g)
20 min
Pimientos dorados (200 g)
20 min
Cebolla y ajo dorados (200 g)
15 min
Cebolla y ajo pochados (200 g)
15 min
Cebolla pochada (300 g)
15 min
Bastones de zanahoria dorados (400 g)
20 min
Pimientos dorados (400 g)
25 Min
Puerros pochados (200 g)
20 min
Chalota dorada (350 g)
20 min
Cebolla y pimientos dorados
25 Min
Cebolla pochada (200 g)
15 min
Beicon y cebolla pochados
15 min