Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de aceite de oliva
-
300
g de cebolla en octavos
lub 300 g de cebolla roja en octavos
- Wartości odżywcze
- na 300 g
- Kalorie
- 1089 kJ / 260 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 5.4 g
- Sód
- 27 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Verduras pochadas para guisos o sopas
25min
Puerros pochados (200 g)
20min
Chalota dorada (350 g)
20min
Chalota dorada (250 g)
20min
Beicon y cebolla pochados
15min
Cebolla y ajo dorados (200 g)
15min
Cebolla dorada (100 g) en octavos
20min
Cebolla dorada (100 g) en cuartos
10 Min
Cebolla y ajo pochados (200 g)
15min
Chalota caramelizada (250 g)
25min
Cebolla pochada (200 g)
15min
Cebolla dorada (200 g)
20min