Urządzenia i Akcesoria
Vanillesauce (Crème Anglaise)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
400 g
Składniki
-
Vanilleschote1
-
Milch300 g
-
Eigelb4
-
Zucker50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
55 mg
Białko
8 g
Kalorie
927 kJ /
221 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Karamellsauce
1 godz. 30 min
Pulled Pork Burger
6 godz. 20 min
Slow-Cooking-Apfelmus
5 godz. 20 min
Schoko-Pudding
30 min
Vanillejoghurt
12 godz. 30 min
Pudding
15 min
Vanillepudding
15 min
Mini-Germknödel mit Mohnzucker und Vanillesauce
45 min
Landschinkenbrot mit pochiertem Ei
45 min
Germknödel mit Vanillesauce
2 godz.
Erdäpfelpüree wie handgestampft
40 min
Grießbrei mit Kirschkompott
20 min