Pão alentejano

Pão alentejano

4.7 31 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
750 g

Składniki

Massa de levedura:
  • água
    50 g
  • fermento de padeiro fresco
    5 g
  • farinha tipo 65
    90 g
Pão:
  • água mais q.b. p/ hidratar
    280 g
  • sal
    1 c. chá de
  • farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
    500 g

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 286.2 kcal / 1197.3 kJ
Białko 9.7 g
Tłuszcz 1.4 g
Węglowodany 57.3 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 0.2 g
Sód 313.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...