Urządzenia i Akcesoria
Omáčka arrabbiata
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
8 porcí
Składniki
-
800 gramů rajčat oloupaných, napůl
-
40 gramů cibule napůl
-
2 stroužky česneku
-
½ - 1 čajová lžička mletého kajenského pepře
-
30 gramů extra panenského olivového oleje
-
150 gramů pancetty, na 1cm kostičky150 gramů anglické slaniny na 1cm kostičky
-
1 čajová lžička soli
-
1 - 2 špetky mletého černého pepře
-
5 gramů čerstvé bazalky jen lístky
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
5 g
Kalorie
506 kJ /
121 kcal
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Italské omáčky
8 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Rajčatový kečup
40 min
Bylinkový rajčatový protlak s česnekem (passata)
1 godz. 10 min
Sladkokyselá, pomalu vařená vepřová žebírka
2 godz. 25 min
Zmrzlina s příchutí borůvkového cheesecaku
14 godz. 35 min
Kořenicí směs s medvědím česnekem
2 godz. 10 min
Bazalkové pesto
10 min
Zeleninová omáčka (ortolana)
1 godz. 5 min
Zahradní focaccia
2 godz. 10 min
Kváskový chléb ze špaldové mouky
29 godz. 45 min
Minestrone s pancettou
25 min
Klasický rajčatový protlak (passata)
55 min
Kváskový chléb
16 godz. 30 min