Urządzenia i Akcesoria
Omáčka arrabbiata
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
8 porcí
Składniki
-
800 gramů rajčat oloupaných, napůl
-
40 gramů cibule napůl
-
2 stroužky česneku
-
½ - 1 čajová lžička mletého kajenského pepře
-
30 gramů extra panenského olivového oleje
-
150 gramů pancetty, na 1cm kostičky150 gramů anglické slaniny na 1cm kostičky
-
1 čajová lžička soli
-
1 - 2 špetky mletého černého pepře
-
5 gramů čerstvé bazalky jen lístky
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
5 g
Kalorie
506 kJ /
121 kcal
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Italské omáčky
8 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Omáčka amatriciana
50min
Lutika
1h 20min
Berberské koření
10min
Cuketová polévka s chorizem
1h
Kávová omáčka
35min
Zeleninová omáčka (ortolana)
1h 5min
Thajské rybí karbanátky
1h 10min
Bylinkový rajčatový protlak s česnekem (passata)
1h 10min
Cuketová čalamáda na topinky
25min
Omáčka puttanesca
45min
Marocká polévka harira s kuřecím masem
55min
Boloňské ragú
1h 15min