Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 gramů rajčat, oloupaných, napůl
- 40 gramů cibule, napůl
- 2 stroužky česneku
- ½ - 1 čajová lžička mletého kajenského pepře
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
-
150
gramů anglické slaniny, na 1cm kostičky
lub 150 gramů pancetty, na 1cm kostičky - 1 čajová lžička soli
- 1 - 2 špetky mletého černého pepře
- 5 gramů čerstvé bazalky, jen lístky
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 506 kJ / 121 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 10 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cuketová čalamáda na topinky
25min
Sladká chilli omáčka
25min
Bolognese classico
5h
Orientální placky
1小时
Rajčatový kečup
40min
Rajčatový kečup
40min
Rajčatová omáčka s masem (ragú)
1 Std. 30 Min
Klasický rajčatový protlak (passata)
55min
Zeleninová omáčka (ortolana)
1 godz. 5 min
Bylinkový rajčatový protlak s česnekem (passata)
1 Std. 10 Min
Omáčka puttanesca
45 Min
Bramborové placičky s červenou řepou a jogurtovým dipem
1小时