Urządzenia i Akcesoria
Panna montata
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
600 g
Składniki
Per quantità di panna comprese tra 200-300 g
-
200 - 300 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
-
1 - 1 ½ cucchiaino di zucchero a velo (opcjonalnie)
Per quantità di panna comprese tra 400-600 g
-
400 - 600 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
-
2 - 3 cucchiaini di zucchero a velo (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
25.3 mg
Białko
1.4 g
Kalorie
962.3 kJ /
230 kcal
Tłuszcz
24.7 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
15.3 g
Węglowodany
1.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Le mie ricette
198 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Crema pasticcera
15 min
Glassa al cioccolato
20 min
Zucchero a velo
5 min
Pan di Spagna
1 godz. 50 min
Tiramisù
5 godz. 40 min
Profiteroles
2 godz.
Albumi montati a neve
5 min
Pasta di zucchero
1 godz. 10 min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 min
Crema al burro al cacao
10 min
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20 min
Crema chantilly
35 min