Urządzenia i Akcesoria
Panna montata
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
600 g
Składniki
Per quantità di panna comprese tra 200-300 g
-
200 - 300 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
-
1 - 1 ½ cucchiaino di zucchero a velo (opcjonalnie)
Per quantità di panna comprese tra 400-600 g
-
400 - 600 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
-
2 - 3 cucchiaini di zucchero a velo (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
25.3 mg
Białko
1.4 g
Kalorie
962.3 kJ /
230 kcal
Tłuszcz
24.7 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
15.3 g
Węglowodany
1.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Le mie ricette
198 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Tiramisù
5 godz. 40 min
Crema pasticcera
15 min
Crema al burro al cacao
10 min
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20 min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 min
Glassa al cioccolato
20 min
Zucchero a velo
5 min
Pan di Spagna
1 godz. 50 min
Albumi montati a neve
5 min
Glassa di zucchero
10 min
Pasta di zucchero
1 godz. 10 min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 min