Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 - 600 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- Wartości odżywcze
- na 100 grammi
- Kalorie
- 1287 kJ / 308 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 32 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20min
Crema chantilly
35 min
Zucchero a velo
5 Min
Crema al burro al cacao
10min
Crema pasticcera
15min
Glassa al cioccolato
20min
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Tiramisù
5hod. 40min
Pasta di zucchero
1h 10min
Ganache al cioccolato
12h 20 min
Tortine alla crema di latte (di Erica Liverani)
2 godz.
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20min