Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de beurre et un peu plus pour rôtir
- 300 g de lait
- 2 œufs
- 30 g de sucre
- 200 g de farine
- 1 c. à soupe de poudre à lever (15 g)
- ½ c. à café de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 548 kJ / 131 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 0.5 g