Sautéing Shrimp

Sautéing Shrimp

4.8 25 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 portions

Składniki

  • oil
    ½ oz
    ½ oz extra virgin olive oil
  • garlic clove
    1
    1 oz yellow onion, cut in wedges
  • raw shrimp, medium size, peeled and deveined dried with paper towels
    8 oz

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 212 kcal / 888 kJ
Białko 23.5 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 2.5 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 183.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...