Urządzenia i Akcesoria
Tatarská omáčka z bezvaječné majonézy
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 porce
Składniki
-
200 gramů oleje
-
100 gramů mléka
-
1 polévková lžíce hořčice
-
½ čajové lžičky citrónové šťávy
-
½ čajové lžičky soli
-
¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
-
20 gramů cibule
-
100 gramů nakládaných okurek
-
100 gramů bílého jogurtu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
2.9 g
Kalorie
2136 kJ /
510 kcal
Tłuszcz
51.4 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
4.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bramborové knedlíky
1 godz. 50 min
Tatarský biftek
5 min
Domácí nudle (zavářka)
30 min
Paštika z kuřecích jater s oříšky
24 godz. 20 min
Játrová rýže
35 min
Šunková pěna se smetanou
5 min
Škvarková pomazánka
5 min
Sádlo se škvarky a tymiánem
2 godz. 5 min
Hermelínová pěna
10 min
Majonéza
5 min
Bramboráky
45 min
Houskové knedlíky
50 min