Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 130 gramů cibule, napůl
- 1 stroužek česneku
- 30 gramů másla
- 300 gramů čerstvých hub (např. žampiónů, hlívy ústřičné, hříbků), na plátky
- 100 gramů šunky, na kostičky
- 200 gramů smetany
- 100 gramů vody
- 1 polévková lžíce hladké mouky, rozmíchané v trošce vody
- ½ čajové lžičky soli
- 2 - 3 špetky pepře, černého, mletého
- 1 čajová lžička tymiánu, sušeného
- ½ svazku čerstvé bazalky, pouze listy, nakrájené na proužky
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1198 kJ / 286 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Błonnik
- 3.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Špenátová omáčka se smetanou
25 min
Hříbkové ragú s houskovými noky
1j
Kuřecí stehna s houbovou omáčkou a divokou rýží
1j 20 menit
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
45 Min
Pivní maso se šťouchanými bramborami
1j
Bramborovo-zvěřinový guláš
1j 25 menit
Houbový guláš s knedlíky v ubrousku
1h 10 min
Žampiónová omáčka s Nivou
20 min
Koprová omáčka
20 min
Vepřové maso s houbami na víně
1h 50min
Kulajda
40 min
Krémová květáková polévka
30 min