Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 gramů červeného vína
- 3 plátky citrónu, bio
- 10 kusů hřebíčku
- 50 gramů cukru
- 1 kus skořice, celé
- 1 kus badyánu
- Wartości odżywcze
- na 1 sklenice
- Kalorie
- 706 kJ / 169 kcal
- Białko
- 0.5 g
- Węglowodany
- 14.1 g
- Tłuszcz
- 0.1 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Domácí pribináček
10min
Vaječný likér
15min
Zapečené čokoládové musli s brusinkami
1h 10 min
Cava trifle s ostružinami a hroznovým vínem
4 Std. 30 Min
Horká čokoláda
10min
Zapékané těstoviny s plody moře a bešamelem (bez laktózy)
1h 10 min
Tuňák s bramborem po baskicku
30 min
Smažený sýr bez smažení s bramborami
45 min
Domácí máslo se zakysanou smetanou
40 min
Bábovka s bylinným likérem
1h
Svařené víno s pomerančem, badyánem a skořicí
40 min
Okurkový salát
5min