Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 400 g de azúcar
- 400 g de agua
- 1 chorrito de aroma de almendra (opcjonalnie)
- 200 g de aguardiente
- Wartości odżywcze
- na 1 botella
- Kalorie
- 10812 kJ / 2587 kcal
- Białko
- 6.3 g
- Węglowodany
- 443.57 g
- Tłuszcz
- 35.5 g
- Błonnik
- 12.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Turrón a la piedra
2 Std. 30 Min
Turrón de chocolate y naranja
2h 10min
Licor de chocolate blanco
1 Std. 20 Min
Licor de frutos rojos (Beerenlikör)
25 Min
Licor de huevo
15 Min
Turrón duro
49h
Turrón de rosas, almendras, pistachos y arándanos
13 godz.
Licor de turrón
25 Min
Salchichón de dátiles y nueces
24h 35min
Turrón de chocolate
1 Std.
Licor de caramelo
72 godz.
Licor de caramelos
20 Min