Bavaroise de morango

Bavaroise de morango

4.6 40 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 8 godz. 5 min
10 doses

Składniki

Bavaroise
  • folhas de gelatina neutra
    10
  • Água fria q.b. p/ hidratar
  • açúcar
    250 g
  • morangos cortados em pedaços
    500 g
  • natas c/ 35% de gordura bem frias
    500 g
Molho
  • morangos cortados em pedaços, mais q.b. cortados em fatias p/ guarnecer
    400 g
  • açúcar
    40 g
  • manjericão
    5 folhas de

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 320.3 kcal / 1340.1 kJ
Białko 3.4 g
Tłuszcz 18.8 g
Węglowodany 37.3 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 11.5 g
Sód 24.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...