
Urządzenia i Akcesoria
Bavaroise de morango
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 8 godz. 5 min
10 doses
Składniki
Bavaroise
-
folhas de gelatina neutra10
-
Água fria q.b. p/ hidratar
-
açúcar250 g
-
morangos cortados em pedaços500 g
-
natas c/ 35% de gordura bem frias500 g
Molho
-
morangos cortados em pedaços, mais q.b. cortados em fatias p/ guarnecer400 g
-
açúcar40 g
-
manjericão5 folhas de
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
320.3 kcal /
1340.1 kJ
Białko
3.4 g
Tłuszcz
18.8 g
Węglowodany
37.3 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
11.5 g
Sód
24.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Receitas XL
11 Przepisów
Portugalia
Portugalia