Urządzenia i Akcesoria
Pocheret torsk med porresauce, dampede gulerødder og basmatisris
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portioner
Składniki
-
ris, basmati200 g
-
havsalt2 tsk
-
vand1000 g
-
gulerødder skåret i stave (5 mm)400 g
-
porrer skåret i mindre stykker (5 mm)400 g
-
torskefileter skin og ben fjernet (ca. 500 g i alt)4
-
mælk450 g
-
peberkorn, hvide10
-
hvedemel50 g
-
sort peber, stødt efter smag½ tsk
-
sennepspulver1 tsk
-
purløg, frisk skåret i mindre stykker5 - 10 kviste
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
34.2 g
Kalorie
1835 kJ /
439 kcal
Tłuszcz
4.3 g
Węglowodany
65.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ugens måltider
9 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Indisk karry med rejer
30 Min
Stegte nudler med rejer
Keine Bewertungen
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Keine Bewertungen
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
1 Std. 15 Min
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Keine Bewertungen
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Keine Bewertungen
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Keine Bewertungen
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Keine Bewertungen
Havbras med krydderolie
Keine Bewertungen
Laks med grøntsagssovs
Keine Bewertungen
Burger af havtaske og laks
Keine Bewertungen
Fiskeburger
Keine Bewertungen