Sous-vide Pocherede æg

Sous-vide Pocherede æg

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 stykker

Składniki

  • olivenolie til at pensle
  • æg, medium
    4
  • vand
    1600 g
  • citronsaft (se tip)
    30 g
    1 tsk ascorbinsyre, (se tip)
  • havsalt efter smag
  • sort peber, stødt efter smag

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 stykke

Sód 183 mg
Białko 7 g
Kalorie 359 kJ / 87 kcal
Tłuszcz 6 g
Tłuszcz nasycony 1.6 g
Węglowodany 0.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie