Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Pocherede æg
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 stykker
Składniki
-
olivenolie til at pensle
-
æg, medium4
-
vand1600 g
-
1 tsk ascorbinsyre, (se tip)citronsaft (se tip)30 g
-
havsalt efter smag
-
sort peber, stødt efter smag
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 stykke
Sód
183 mg
Białko
7 g
Kalorie
359 kJ /
87 kcal
Tłuszcz
6 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
0.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Nøddesmør
Brak ocen
Peanutbutter
Brak ocen
Crunchy peanutbutter
Brak ocen
Blomkålsris
10 min
Mandelmælk
Brak ocen
Tahin
Brak ocen
Æggefri mayonnaise
Brak ocen
Wakame gomasio
Brak ocen
Basilikumolie
Brak ocen
Grøntsagsbouillon
Brak ocen
Cashewcreme
Brak ocen
Soba nudler
Brak ocen