
Urządzenia i Akcesoria
Badischer Kartoffelauflauf mit Ziegenkäse
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 Portionen
Składniki
-
Thymian abgezupft2 Zweige
-
Majoran abgezupft2 Zweige
-
Petersilie ohne Stiele1 Bund
-
Ziegengouda in Stücken100 g
-
Camembert in Stücken (z.B. Saint Albray)100 g
-
Wasser500 g
-
Kartoffeln mit Schale, möglichst gleich groß1000 g
-
Butter50 g
-
Eier3
-
Salz½ TL
-
Pfeffer3 Prisen
-
Muskat2 Prisen
-
Salami in Streifen150 g
-
Ziegen-Camembert in Scheiben (3 mm)150 g
-
Tomaten geviertelt150 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
772 kcal /
3232 kJ
Białko
32 g
Tłuszcz
55 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Aufläufe
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy