Urządzenia i Akcesoria
Tomatenbutter
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
140 g
Składniki
Tomatenbutter
-
getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft10
-
Knoblauchzehen2
-
Butter weich, in Stücken100 g
-
Salz½ TL
-
Tomatenpurée20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 140 g
Białko
2.2 g
Kalorie
3421.4 kJ /
818 kcal
Tłuszcz
87.8 g
Węglowodany
7.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Knoblauchsauce
10 min
Dattel-Curry-Dip
5 min
Kräuterquark
10 min
Kräuterbutter
5 min
Cremiger Feta-Dip
5 min
Cremiger Feta Dip
5 min
Gurkensalat mit Dill-Vinaigrette
15 min
Kräuter-Marinade für Grillgemüse
10 min
Knoblauchsauce
15 min
Currywurst-Sauce à la Sansibar
30 min
Beerenlikör
30 min
Eiersalat-Brötli
15 min