Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Tomatenbutter
- 10 getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 2 Knoblauchzehen
- 100 g Butter, weich, in Stücken
- ½ TL Salz
- 20 g Tomatenpurée
- Wartości odżywcze
- na 140 g
- Kalorie
- 3421.4 kJ / 818 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 7.1 g
- Tłuszcz
- 87.8 g
Alternatywne przepisy
Sauce béarnaise
20 min
Cocktailsauce
5min
Apfelmus auf Vorrat
30min
Eiersalat-Brötli
15min
Kräuterquark
10min
Bratapfelkonfitüre auf Vorrat
1h 15min
Spargeln und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50min
Ghee
20 min
Kräuterbutter
5min
Dattel-Curry-Dip
5min
Orientalische Grillbutter
8 Std. 15 Min
Kräuter-Marinade für Grillgemüse
10min