Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 lámina de masa de hojaldre redonda
- 100 g de pasas sin semillas
- 100 g de ron
- 5 manzanas Golden peladas, descorazonadas -3 en trozos y 2 en láminas- (aprox. 1200 g)
- ½ cucharadita de canela molida y un poco más para espolvorear
- 50 g de mantequilla en trozos pequeños
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1088 kJ / 260 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 14.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.5 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 114.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bizcochitos de calabaza con nueces al vapor
1 godz. 15 min
Delicia de jijona con corazón de mango
13 Std. 10 Min
Bizcocho de manzana
50min
Bizcocho de piña con crema de queso chocolate y frutos secos (Božská mana)
3 Std. 30 Min
Cheesecake de albaricoques y frambuesas
5h 30min
Tarta de manzana y flan
3h 20 min
Tarta de turrón
1 godz. 20 min
Bizcocho de calabaza y nueces sin azúcar
1 godz. 15 min
Tarta mousse de piña
6h 30min
Bizcocho de naranja XXL
1 godz. 15 min
Tarta de hojaldre con crema pastelera y kiwi
2 godz. 30 min
Tarta de manzana con glaseado de albaricoque
1h 10min