Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
30
g de aceite vegetal
lub 30 g de aceite de oliva aromatizado con limón - 40 g de cebolla cambray, en rebanadas (0.5 cm)
-
300
g de pechuga de pollo deshuesada y sin piel, en cubo (2 cm)
lub 300 g de muslos de pollo con piel ni hueso, en cubos (2 cm) - sal, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- Wartości odżywcze
- na 1 tarro
- Kalorie
- 2454 kJ / 587 kcal
- Białko
- 71 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 32 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 209 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30min
Tinga de pollo TM6
30min
Pechugas de pollo al vapor (3)
30min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35 Min
Fajitas de res con verduras salteadas
30min
Pan Piadina con pollo desmenuzado y crema de berenjena
2h 10min
Carne deshebrada en cocción lenta
4h
Fajitas con carne de res deshebrada TM6
3h
Limonada
10 min
Tiras de carne de res y cebolla doradas TM6
15min
Pechugas de pollo al vapor (6)
25 min
Queso rallado, semi duro (300 g)
5 min