花生軟糖

花生軟糖

5.0 2 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
500 克

Składniki

  • 200 克
  • ¼ 茶匙
  • 水麥芽
    100 克
  • 1050 克
  • 花生粉
    250 克

Wartości odżywcze na 100 克

Kalorie 492.8 kcal / 2059.9 kJ
Białko 15.5 g
Tłuszcz 21.1 g
Węglowodany 67.3 g
Błonnik 3.9 g
Tłuszcz nasycony 4.4 g
Sód 353 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...