Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 EL Estragonblätter, frisch
- 50 g Schalotten
- 3 EL Weissweinessig
- 2 Eigelbe
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen, nach Belieben
- 125 g Butter, in Stücken
- 2 Stängel Kerbel, frisch
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 769 kJ / 187 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tessiner Polenta
45 min
Risotto milanese
30 min
Café-de-Paris
30 min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 min
Cantucci
1 Std. 50 Min
Emmentaler Meringues
2 Std. 15 Min
Trenette mit Pesto
45 min
Soledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)
1 Std.
Pannacotta mit Mango-Coulis
4 Std. 15 Min
Egli-Knusperli
1 Std.
Fischknusperli mit Tartarsauce
50 Min
Rosmarin Focaccia
2 godz. 30 min