Sauce béarnaise
TM6 TM5

Sauce béarnaise

4.0 (34 oceny)

Składniki

  • 50 g Schalotten
  • 2 EL Estragonblätter, frisch
  • 3 EL Weissweinessig
  • 125 g Butter, in Stücken (2 cm)
  • 2 Eigelbe
  • ½ TL Salz
  • 1 Prise Pfeffer, gemahlen, nach Belieben
  • 2 Stängel Kerbel, frisch

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
769 kJ / 187 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
1 g
Tłuszcz
19 g
Błonnik
1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy