Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g Schalotten
- 2 EL Estragonblätter, frisch
- 3 EL Weissweinessig
- 125 g Butter, in Stücken (2 cm)
- 2 Eigelbe
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen, nach Belieben
- 2 Stängel Kerbel, frisch
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 769 kJ / 187 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Munder Safranrisotto
45min
Tessiner Polenta
45min
Risotto milanese
30min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4 Std. 50 Min
Currysauce
10 min
Risotto
30min
French Dressing
20 min
Rosmarin Focaccia
2h 30 min
Café-de-Paris
30min
Pannacotta mit Mango-Coulis
4 Std. 15 Min
Knusperchips mit Guaçamole
1h
Fischknusperli mit Tartarsauce
50min