Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 克 去壳虾米
- 100 克 干贝, 小型
- 100 克 火腿, 切小块
- 300 克 料酒
-
100
克 红葱头
lub 100 克 洋葱 - 50 克 蒜头
- 3 支 新鲜红辣椒, 切碎
- 20 克 姜, 切末
- 500 克 油
- 100 克 生抽
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- 25 克 糖
- Wartości odżywcze
- na 1000 克
- Kalorie
- 23057.6 kJ / 5510.9 kcal
- Białko
- 68.7 g
- Węglowodany
- 98.8 g
- Tłuszcz
- 511.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 36 g
- Błonnik
- 7.9 g
- Sód
- 6009 mg