Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
温泉蛋
- 1600 克 水
- 4 只 鸡蛋 (63-73克)
青豆
- 500 克 水
- 600 克 青豌豆,新鲜或冷冻
- 1 个 蒜头
- 15 克 橄榄油
- 5 克 盐
装盘
- 40 克 伊比利亚火腿(Iberian ham)
- 橄榄油 ,适量,装饰用
- 法式长棍面包 ,切片
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2613 kJ / 624.5 kcal
- Białko
- 39.6 g
- Węglowodany
- 68.9 g
- Tłuszcz
- 23.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.5 g
- Błonnik
- 9.1 g
- Sód
- 1966.9 mg