Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 - 120 克 牛奶 (以面粉的吸水性调整)
- 3 克 干酵母粉 (约½茶匙)
- 100 克 全麦面粉
- 150 克 高筋面粉
- 1 小撮 盐
- 10 克 奶粉
- 10 克 细砂糖
- 1 颗 鸡蛋(约53-63克)
- 20 克 黄油 ,室温软化,切小块
- 牛奶 ,涂抹用
- Wartości odżywcze
- na 1 个
- Kalorie
- 995.5 kJ / 238.2 kcal
- Białko
- 7.7 g
- Węglowodany
- 38.5 g
- Tłuszcz
- 5.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.4 g
- Błonnik
- 3.4 g
- Sód
- 9.5 mg