Urządzenia i Akcesoria
Caramelizar 400-500 g de cebola
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
1 dose
Składniki
-
azeite20 g
-
400 - 500 g cebola roxa, cortada em fatias ou oitavos (1 cm)cebola branca cortada em fatias ou oitavos (1 cm)400 - 500 g
-
água30 g
-
sal1 pitada de
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
428 mg
Białko
5 g
Kalorie
1264 kJ /
302 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
8.1 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cebola caramelizada
40 min
Saltear pimento vermelho com cebola
25 min
Saltear 300 g de cogumelos frescos
25 min
Saltear 200 g de pimento
20 min
Saltear 400 g de beringela
35 min
Saltear 200 g de beringela
30 min
Saltear 200 g de alho-francês
20 min
Refogar 200 g de cebola e alho
20 min
Saltear 200 g de cebola e alho
20 min
Saltear 300 g de cebola
20 min
Saltear 200 g de cebola
20 min
Cebola caramelizada com queijo de cabra
1 godz.