
Urządzenia i Akcesoria
Baguete de atum, alcachofra e feijão-verde
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
12 doses
Składniki
-
baguetes grandes (300 g aprox.)2
-
dente de alho p/ barrar1
-
azeite60 g
-
sumo de limão (1 unid. aprox.)30 g
-
pimento vermelho100 g
-
azeitonas s/ caroço100 g
-
cebola50 g
-
salsa15 g
-
corações de alcachofra em conserva escorridos150 g
-
atum em lata escorrido125 g
-
pimenta1 pitada de
-
água1000 g
-
sal1 c. chá de
-
feijão-verde cortado em lâminas finas100 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
164 kcal /
687 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
17 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Revista agosto 2019
25 Przepisów
Portugalia
Portugalia