Baguete de atum, alcachofra e feijão-verde

Baguete de atum, alcachofra e feijão-verde

3.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
12 doses

Składniki

  • baguetes grandes (300 g aprox.)
    2
  • dente de alho p/ barrar
    1
  • azeite
    60 g
  • sumo de limão (1 unid. aprox.)
    30 g
  • pimento vermelho
    100 g
  • azeitonas s/ caroço
    100 g
  • cebola
    50 g
  • salsa
    15 g
  • corações de alcachofra em conserva escorridos
    150 g
  • atum em lata escorrido
    125 g
  • pimenta
    1 pitada de
  • água
    1000 g
  • sal
    1 c. chá de
  • feijão-verde cortado em lâminas finas
    100 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 164 kcal / 687 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 17 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...