Urządzenia i Akcesoria
Caramelised Onions (200 g)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
1 portion
Składniki
-
20 g oilolive oil20 g
-
200 g red onions, cut in wedges or sliced (1 cm)onions cut in wedges or sliced (1 cm)200 g
-
water20 g
-
fine sea salt2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
406 mg
Białko
2 g
Kalorie
972 kJ /
232 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sautéed Red Peppers with Onions
25 min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 min
Caramelised onions (400-500 g)
25 min
Sautéed onions (200-300 g)
10 min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20 min
Sautéed Shallots (250 g)
20 min
Lightly Browned Onions and Garlic
20 min
Sautéed Onions and Garlic
20 min
Caramelised Onions (400-500 g)
50 min
Browned Onions (200 g)
25 min
Lightly Browned Onions (200-300 g)
20 min
Sautéed Onions (170-200 g)
20 min