Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g olive oil
lub 20 g oil -
200
g onions, cut in wedges or sliced (1 cm)
lub 200 g red onions, cut in wedges or sliced (1 cm) - 20 g water
- 2 pinches fine sea salt
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 972 kJ / 232 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 3.6 g
- Sód
- 406 mg
Alternatywne przepisy
Lightly Browned Onions and Garlic
20 Min
Browned Chicken Cubes
15 Min
Caramelised onions (400-500 g)
25 min
Sautéed Onions (170-200 g)
20 Min
Stir-fried Carrot Sticks (200 g)
15 Min
Browned onions (200 g)
20 Min
Caramelised Onions (400-500 g)
50 min
Browned Onions (200 g)
25 min
Sautéed Bacon with Chicken Strips
15 Min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 min
Browned Beef Cubes (Medium)
15 Min
Browned Chicken Strips
15 Min