Urządzenia i Akcesoria
Cebolla y ajo dorado ligero
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 porción
Składniki
-
2 - 3 dientes de ajo en mitades
-
20 g de aceite de oliva20 g de aceite vegetal
-
200 g de cebolla morada, fileteada (aprox. 1 cm de ancho)200 g de cebolla amarilla fileteada (aprox. 1 cm de ancho)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Sód
20 mg
Białko
3 g
Kalorie
1031 kJ /
246 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SOFRITOS BÁSICOSTM6
13 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Sofrito de pimiento rojo y cebolla TM6
25 min
Bastones de zanahoria sofritos 400 g TM6
20 min
Mezcla de verduras sofritas para sopa o estofado TM6
25 min
Pimientos sofritos 200 g TM6
20 min
Bastones de zanahoria sofritos 200 g TM6
15 min
Echalots sofritos 250 g
Brak ocen
Sofrito de ajo y cebolla
20 min
Cebolla caramelizada 400-500 g
50 min
Cebolla dorada 200 g
25 min
Cebolla dorado ligero 200-300 g
20 min
Cebollas sofritas 300 g
20 min
Cebollas sofritas 200 g
20 min