Urządzenia i Akcesoria
Crema gianduia
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 vasetto
Składniki
-
60 g di zucchero
-
½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale1 cucchiaino di zucchero vanigliato
-
10 - 20 g di cacao amaro in polvere
-
60 g di nocciole tostate
-
80 g di latte parzialmente scremato
-
170 g di cioccolato al latte a pezzi
-
60 g di olio di arachidi
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 vasetto
Sód
175.7 mg
Białko
27.7 g
Kalorie
8950.8 kJ /
2139.3 kcal
Tłuszcz
149.1 g
Błonnik
17.2 g
Tłuszcz nasycony
45.5 g
Węglowodany
187.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crackers classici
3 godz.
Mandorle e cacao espresso
1 godz.
Muesli croccante mandorle e cocco
2 godz. 35 min
Farina di cereali o legumi
5 min
Dado vegetale
1 godz.
Spumone al caffè
15 min
Pastina da minestra
10 min
Cracker dolci salati
1 godz. 30 min
Gianduia
20 min
Pancarrè
5 godz.
Fette biscottate
5 godz. 50 min
Burro di arachidi
20 min