Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 个 蒜瓣
- 30 克 小红葱
- 2 条 新鲜辣椒 ,去籽,切成 3 份
- 20 克 虾米 ,洗净
- 40 克 食油
- 300 克 四角豆 ,切成薄片(2.5 公分)
- 1 小撮 盐 ,适量调味
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 557 kJ / 133 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 148 mg