Urządzenia i Akcesoria
Piadina romagnola
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 porzioni
Składniki
Impasto
-
250 g di latte
-
100 g di strutto
-
500 g di farina tipo 00
-
2 cucchiaini di lievito istantaneo per torte salate
-
10 g di sale
Farcia
-
250 g di crescenza250 g di formaggio Squacquerone
-
100 g di rucola
-
1 pizzico di sale
-
150 g di prosciutto crudo di Parma a fette
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
24.5 g
Kalorie
2711 kJ /
648 kcal
Tłuszcz
33.2 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
67 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coppia ferrarese
1 godz.
Pan Brioche
8 godz.
Baguette
4 godz.
Pane al latte
2 godz. 20 min
Pasta all'uovo
1 godz.
Grissini stirati
2 godz.
Gnocchi di patate
1 godz. 30 min
Mantovanine
2 godz. 45 min
Focaccia tramezzino
2 godz. 5 min
Piadina romagnola farcita
55 min
Gnocco fritto
1 godz. 5 min
Tigelle
3 godz. 50 min