Pan de chipotle y tequila

Pan de chipotle y tequila

3.1 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
12 rebanadas

Składniki

  • 220 g de chile chipotle adobado
  • 80 g de cebolla en trozos
  • 1 cucharadita de sal
  • 10 g de aceite de oliva y un poco más para formar la barra de pan
  • 50 g de azúcar
  • 70 g de mantequilla
  • 1 huevo
  • 60 g de tequila reposado
  • 650 g de harina
  • 1 sobre de levadura seca instantánea
  • 1 yema de huevo

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 rebanada

Białko 6 g
Kalorie 1281 kJ / 305 kcal
Tłuszcz 8 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 47 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...