Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 gramů olivového oleje, plus 1 čajová lžička na pokapání ryby, plus na vymazání
- 1 špetka mletého černého pepře, podle chuti
- 60 gramů cibule, napůl
- 4 stroužky česneku
- 10 gramů čerstvého zázvoru
- 20 gramů olivového oleje
- 450 gramů batát, na kostky (cca 1,5 cm)
- 200 gramů červené papriky na kostky (cca 1,5 cm)
- 2 polévkové lžíce červené kari pasty
-
400
gramů filetů z tilápie
lub 400 gramů filetů z bílé ryby, bez kůže - 1 čajová lžička limetkové šťávy
- 1 čajové lžičky soli, podle chuti
- 1 špetka mletého černého pepře
- 1 polévkové lžíce čerstvého koriandru, nasekaného, jen lístky
- 1 špetka sušeného koriandru, drceného
- 260 gramů konzervované bílé cizrny, scezené (1 plechovka)
- 400 gramů kokosového mléka (1 plechovka)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2640 kJ / 629 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 45 g
- Tłuszcz
- 39 g
- Tłuszcz nasycony
- 24 g
- Błonnik
- 10 g
- Sód
- 1050 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kukuřičná polévka s chorizem
1h
Rajčatový vývar
3h 15min
Zapečené misky s mořskými plody (bez laktózy)
Brak ocen
Kuřecí pilaf se zeleninou a mandlemi
45 min
RAW papriky plněné směsí zeleniny a semínek
5 menit
Zeleninové kari s rýží
1h
Massaman curry s kuřecím masem
1h 40min
Polévka z batátů s rybími kousky
40 min
Polévka gazpacho s jahodami
40 min
Losos v zázvorové omáčce s kešu oříšky
30 min
Kadeřávkový salát s pečenou cizrnou
25 min
Losos s hráškem a citrónovým pestem
25 min