
Urządzenia i Akcesoria
Beef and Broccoli Sauté
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
filet mignon trimmed, cut into pieces (¼ in.)20 oz
Sauce
-
sherry vinegar Xiao Xing3 oz
-
oyster sauce2 oz
-
soy sauce1 oz
-
black bean garlic sauce1 oz
-
sugar1 tsp
-
cornstarch1 tsp
Sauté
-
vegetable oil divided1 ½ oz
-
garlic cloves3
-
fresh ginger peeled½ oz
-
broccoli florets8 oz
-
onions cut into pieces (1 in.)4 oz
-
steamed rice to serve (see Tip)
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
507 mg
Białko
37 g
Kalorie
1787 kJ /
427 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saucy Sautés
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Możesz także polubić...
Tarragon Chicken Pasta
45 min
Chicken Adobo
1 godz. 25 min
Pineapple Pork Chops
2 godz. 40 min
Sweet and Sour Pork Ribs
30 min
Mongolian Beef with Rice and Steamed Orange Cake
1 godz. 15 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Asian Stir Fry with Noodles
1 godz. 5 min
Orange Herb Chicken and Rice
50 min
Korean Beef Sauté
1 godz. 25 min
Steak Stir Fry Salad
35 min
Teriyaki Chicken and Rice
40 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min