Urządzenia i Akcesoria
Beef and Broccoli Sauté
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
20 oz sirloin steaks, trimmed, cut into pieces (¼ in.)filet mignon trimmed, cut into pieces (¼ in.)20 oz
Sauce
-
sherry vinegar Xiao Xing3 oz
-
oyster sauce2 oz
-
soy sauce1 oz
-
black bean garlic sauce1 oz
-
sugar1 tsp
-
cornstarch1 tsp
Sauté
-
vegetable oil divided1 ½ oz
-
garlic cloves3
-
fresh ginger peeled½ oz
-
broccoli florets8 oz
-
onions cut into pieces (1 in.)4 oz
-
steamed rice to serve (see Tip)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
507 mg
Białko
37 g
Kalorie
1787 kJ /
427 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Saucy Sautés
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Lemon Garlic Chicken
30 min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 min
Chinese Long Beans with Pork
25 min
Sausage and Red Pepper Pasta
45 min
Mongolian Beef with Rice and Steamed Orange Cake
1 godz. 15 min
Shrimp Scampi
40 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 godz. 5 min
Korean Beef Sauté
1 godz. 25 min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 min
Orange Herb Chicken and Rice
50 min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1 godz. 25 min