Urządzenia i Akcesoria
Sun-Dried Tomato Spaghetti
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
shallot in pieces2 oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle2 tbsp
-
dried red pepper flakes to taste¼ tsp
-
sun-dried tomatoes, in oil julienned4 oz
-
canned anchovies in oil4
-
dry white wine4 oz
-
water40 oz
-
dried spaghetti pasta12 oz
-
grated Parmesan cheese plus extra, shaved, to garnish2 oz
-
fresh basil leaves julienned, to garnish
-
fresh parsley chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
1544 kJ /
369 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pasta Favorites
23 Przepisy
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Mac and Cheese (TM7)
20 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40 min
Browned Pork Rice
1 godz.
Shrimp & Crab Linguine
25 min
Oven Mushroom and Beef Burger
1 godz.
Sopa de Crema de Queso (Cheese Soup)
25 min
Baked Pork Loin with Rice
1 godz. 20 min
Pad Thai
45 min
Portuguese-Style Crème Brûlée
25 min
Creamy Butter Chicken
1 godz.
Strawberry margarita
5 min