Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Rub
- 2 oz salt
- 2 oz garlic powder
- 3 tbsp dried Mexican oregano leaves
- 1 tsp black peppercorns
- 1 heaping tbsp onion powder
- 1 tbsp dried thyme leaves
- 2 cinnamon sticks
- 6 dried ancho chilies
- 160 oz beef ribs (10 lbs., approx. 2 racks)
Sauce
- 5 oz yellow onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 1 ⅖ oz dried guajillo chilies, seeded and deveined
- 3 oz ancho chilies, seeded and deveined
- 1 cinnamon stick
- 5 allspice berries
- 1 tsp dried Mexican oregano leaves
- 1 tsp fresh marjoram leaves
- 1 tsp dried thyme leaves
- 5 oz apple cider vinegar
- 15 oz water
- 2 tsp salt
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2134 kJ / 510 kcal
- Białko
- 75 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 min
Shrimp and Crab Stack
25min
Fish Carnitas
20 min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55min
Chinese Noodles with Turkey in Plum Sauce
2h 5min
Steamed Red Bean Rice Cake
1h 10min
Candy Corn Pudding
50 min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30min
Mushroom and Beef Burger
1h
Thai Iced Tea
2h 25min
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1h
Tamales Oaxaqueños
2 godz. 40 min