Urządzenia i Akcesoria
Beef Adobo
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 20 min
8 portions
Składniki
Rub
-
salt2 oz
-
garlic powder2 oz
-
dried Mexican oregano leaves3 tbsp
-
black peppercorns1 tsp
-
onion powder1 heaping tbsp
-
dried thyme leaves1 tbsp
-
cinnamon sticks2
-
dried ancho chilies6
-
beef ribs (10 lbs., approx. 2 racks)160 oz
Sauce
-
yellow onions quartered5 oz
-
garlic cloves2
-
dried guajillo chilies seeded and deveined1 ⅖ oz
-
ancho chilies seeded and deveined3 oz
-
cinnamon stick1
-
allspice berries5
-
dried Mexican oregano leaves1 tsp
-
fresh marjoram leaves1 tsp
-
dried thyme leaves1 tsp
-
apple cider vinegar5 oz
-
water15 oz
-
salt2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
75 g
Kalorie
2134 kJ /
510 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Viva México!
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Manhattan Clam Chowder
55 min
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 min
Orange Sorbet with Sparkling Wine
8 godz.
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1 godz.
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
1 godz.
Coconut Sautéed Shrimp
35 min
Sesame Orange Chicken
1 godz. 30 min
Chinese Pork with Vegetables
1 godz. 20 min
Tropical Cashew Rice
1 godz. 45 min
Shrimp and Crab Stack
25 min
Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)
1 godz. 10 min
Pork and Mushroom Wraps
30 min