Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g d'eau
- 10 g de levure boulangère sèche
- 400 g de farine de froment, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café rase de sel
- 1 c. à café rase de sucre en poudre
- 80 g de yaourt à la grecque
- 40 g d'huile de tournesol
-
8
portions de fromage, type La Vache qui rit®
lub 150 g de fromage frais, type St Môret® - 50 g d'huile neutre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1523 kJ / 361 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 17 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gözleme aux épinards, à la mozzarella et à la menthe
2 godz. 15 min
Cheese naan indien
2 godz. 40 min
Menu à petit prix - Gözleme, crêpes farcies aux herbes
1h 50min
Pain pita
1 Std. 30 Min
Batbout au fromage
30 Min
Bahn bao vapeur à la viande
2 godz. 55 min
Pain indien (naan)
1h 50min
Bao burger au porc et aux légumes
3h
Bun à burger
4h 10min
Makis au thon
2h
Pizza lahmacun à la turque
1 Std.
Pancakes
1 Std. 20 Min